Pcnet
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

En son konular
» asdasd
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 7:02 pm tarafından Admin

» Yalın - Ah Be Kardeşim
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla EmptySalı Mayıs 26, 2009 5:46 pm tarafından Admin

» URL nedir?
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla EmptySalı Mayıs 26, 2009 12:02 am tarafından S3RS3RI

» Tarayıcı nedir?
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla EmptySalı Mayıs 26, 2009 12:01 am tarafından S3RS3RI

» IP numarası ve alan adı nedir?
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla EmptySalı Mayıs 26, 2009 12:01 am tarafından S3RS3RI

» İnternet nedir?

» https nedir?
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla EmptySalı Mayıs 26, 2009 12:00 am tarafından S3RS3RI

» http nedir?
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla EmptySalı Mayıs 26, 2009 12:00 am tarafından S3RS3RI

» FTP nedir?

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Anket

Sitemi Nasıl Buluyorsunuz

Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Vote_lcap50%Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Vote_rcap 50% [ 1 ]
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Vote_lcap0%Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Vote_rcap 0% [ 0 ]
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Vote_lcap50%Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Vote_rcap 50% [ 1 ]
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Vote_lcap0%Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Vote_rcap 0% [ 0 ]

Toplam Oylar : 2

Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla

Soru Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla

Mesaj tarafından Admin C.tesi Mayıs 16, 2009 11:01 pm

anlatımı yapmadan önce belirteyim izleseneden ve dailymotiondan video ekleme anlatımı daha önce yapıldığından ben yapmıyorum...

html kodlarını açmadan video ekleme..

Google Video

1-google videoya giriyorsun ve istediğin video açıyorsun
2-videonun sağında embed video yazıyor (Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Screenshot003wc7) ona tıklayınca kod açılıyor..
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Screenshot002jl8

4-o kodu kopyalıyorsun ve (metin belgesi tercihimdir) biryere yapıştırıyorsun.ekleyeceğin konuyada olabilir
5-sonra o video kodundan

örnek kod;

Kod:

ilk src den sonraki kodu 2. =(eşittir işareti) ne kadar kopyalıyoruz(tırnak işaretlerini kopyalamayın)

kodumuz böyle olacak

Kod:
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=3372388371683369499&hl=

sonra sitemizde konu açtığımız yerdeki flash(Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Screenshot007tn2) olan yere tıklıyoruz ve açılan küçük pencereye kodu yapıştıyoruz..sonra en-boy ayarlarını giriyoruz..Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Screenshot004ch1

ben 600 e 450 olarak yaptım...
son hali böyle olacak

Kod:

bitti

örnek flashıda koyalım

___________________________________________________________________________________

Vidivodo

1-videomuzu açıyoruz
2-videonun alyında "sitene koy" yazısının karşısındaki kodunu kopyalıyoruz
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Screenshot008qh3
3-açacağın konuya yapıştırıyorsun

örnek kod

Kod:

bu koddada aynı şekilde

ilk src den sonraki kodu 2. =(eşittir işareti) ne kadar kopyalıyoruz(tırnak işaretlerini kopyalamayın)

Kod:
http://www.vidivodo.com/VideoPlayerShare.swf?u=BFdGRllBXBI=

sonrası aynı...
sonra sitemizde konu açtığımız yerdeki flash(Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Screenshot007tn2) olan yere tıklıyoruz ve açılan küçük pencereye kodu yapıştıyoruz..sonra en-boy ayarlarını giriyoruz..Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Screenshot004ch1

ben 600 e 450 olarak yaptım...
son hali böyle olacak

Kod:

bitti

örnek flashıda koyalım

_________________________________________________________________________________

Metacafe

1-videomuzu açıyoruz
2-videonun altındaki embed koduna tıklıyoruz ve kodumuz açılıyor
Film Nasıl Eklenir! Ögrenmek İçin Tıkla Screenshot009dr7
3-açacağın konuya yapıştırıyorsun

örnek kod

Kod:

The Funniest 5 Goals Of The World - The best home videos are here

bu kodda biraz farklı

ilk src den sonra width= ne kadar kopyalıyoruz(tırnak işaretlerini kopyalamayın)

kodumuzun son hali böyle olacak.

Kod:

sonundada gönder diyoruz...
örnek görüntü...

anlatım bana aittir...
Admin
Admin
Erkan Ekin
Erkan Ekin

http://www.pcnetdunyasi.com

- Similar topics